tekst grootte: A A A

Veluwse Touringcar Service oftewel VTS Tours is een bedrijf ontstaan uit ons taxibedrijf VTS Taxi.

In 2003 zijn wij begonnen met VTS Tours en momenteel beschikken wij over 7 touringcars. Hiermee rijden we dagtochten, bedrijfsuitjes, lijndienstenondersteuning, groepsvervoer, vakantiereizen, stedentrips. Tevens verzorgen we al enkele jaren het gym- en zwemvervoer in de gemeente Nunspeet.

Speerpunten van onze dienstverlening zijn kwaliteit , klanttevredenheid en veiligheid. Wij zijn er daarom ook trots op dat we in het bezit zijn van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Op deze manier stralen we kwaliteit en veiligheid uit naar onze opdrachtgevers. Verder proberen we als bedrijf een zo jong mogelijk wagenpark te behouden, dus rijden we voor een groot gedeelte met de op dat moment milieuvriendelijkste voertuigen. Hiermee nemen we onze verantwoordelijkheid richting het milieu. Daardoor neemt uiteraard de kans op pech en storingen af, zodat we continuïteit in onze dienstverlening kunnen realiseren. Ons wagenpark voldoet daarom aan de modernste voertuig- en veiligheidstechnieken.

Voor uitgebreidere informatie kunt u in het menu op deze pagina een specifieke dienst selecteren. Uiteraard kunt u ook altijd contact op nemen met één van onze medewerkers via telefoonnummer 0341-251515 of via e-mailadres: info@vtstours.nl