tekst grootte: A A A

Veluwse Touringcar Service oftewel VTS Tours is gevestigd in Nunspeet. 

Ons bedrijf is in 1994 als taxibedrijf opgericht. In 2003 zijn wij begonnen met besloten busvervoer. Inmiddels hebben we de beschikking over 9 touringcars, variërend van 19-persoons- tot 63-persoonsouringcars. Tevens hebben wij sinds maart 2012 een rolstoeltouringcar binnen ons wagenpark, zodat ook rolstoelgebruikers comfortabel en veilig naar hun bestemming kunnen worden vervoerd.

Speerpunten van onze dienstverlening zijn kwaliteit en service. Kwaliteit speelt sinds de oprichting van VTS in onze bedrijfsvoering een belangrijke rol . Wij willen graag voorop lopen op het gebied van kwaliteit en daarom blijven wij investeren in de nieuwste technieken. daarom zijn wij trots dat we inmiddels al 7 jaar in het bezit zijn van het TX-Keurmerk voor taxi's en het Keurmerk Touringcarbedrijf.

Onze filosofie is dat we net dat beetje extra brengen voor onze klanten door kwalitief hoogwaardig materiaal in te zetten, maar ook door ervaren touringcarchauffeurs in te zetten die iets weten te vertellen over de omgeving en op deze manier de reis al onderdeel laat uitmaken van uw vakantie of dagtocht. De reis is voor ons namelijk net zo belangrijk als de bestemming. Onze uitstekende service proberen we te uit dragen door het voor u als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken en een hoog serviceniveau in onze dienstverlening te realiseren.

Veiligheid speelt bij ons tevens een grote rol en daarom zijn al onze touringcars uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnieken, een goedgekeurde brandblusser en EHBO-trommel en zijn onze chauffeurs opgeleid voor Levensreddend Handelen en Reanimeren.

We hopen u eens te mogen verwelkomen in onze taxi's of touringcars.

VTS Taxi & Tours
Marconiweg 35
8071 RB Nunspeet
Tel: 0341-251515