tekst grootte: A A A

 

Ondanks dat we proberen om u zo compleet mogelijk te informeren, kan het zijn dat u nog een aantal vragen heeft. U kunt deze stellen aan één van onze medewerkers, welke u graag te woord staan. We hebben echter al een groot aantal veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet, met de daarbij behorende antwoorden. Staat uw vraag er niet bij, dan horen we graag van u, via het telefoonnummer 0341-251515 of via de link op onze contactpagina.

 Wat kost het huren van een touringcar?

De prijs voor het huren van een touringcar is van vele factoren afhankelijk. Met name het aantal af te leggen kilometers en de uren spelen een grote rol. Verder kan het zijn dat u te maken krijgt met toeslagen voor de weekenden en nachtelijke uren. U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of via het offerteformulier en dan zullen wij u op basis van de door u aangeleverde gegevens een offerte toesturen.

Zijn we verzekerd?

Ja, tijdens de reis bent u bij ons verzekerd volgens de strenge eisen van het Keurmerk Taxi of het Keurmerk Touringcarvervoer. Dit geldt zolang u in de taxi of touringcar zit. Buiten het voertuig geldt uw eigen ziektekosten en/of reisverzekering.

Hoeveel passagiers mogen er in een touringcar?

Het aantal passagiers dat er in een touringcar mogen wordt bepaald door het aantal zitplaatsen dat er in een touringcar aanwezig is. Er mogen in een touringcar geen extra passagiers meegenomen worden die in het gangpad staan of zitten. Wij beschikken als bedrijf over de volgende mogelijkheden 19 pers. 50 pers. 62 pers. of 63 pers. per touringcar.

Kan er een rollator of een rolstoel mee?

we beschikken als bedrijf ook over een rolstoeltouringcar voor maximaal 12 rolstoelgebruikers, daarnaast blijft er nog ruimte over voor een aantal begeleiders. Rollators of opklapbare rolstoelen kunnen in al onze touringcars meegenomen worden.

Mag er in de touringcars gerookt worden?

Het antwoord op deze vraag kan kort maar krachtig met NEE beantwoord worden. In alle voertuigen geldt een algemeen rookverbod. Roken kan tijdens stops met de touringcar.

Zijn uw chauffeurs opgeleid?

Al onze chauffeurs zijn opgeleid volgens de wettelijke normen en de nog strengere eisen van het Keurmerk. Verder beschikken ze allemaal over het diploma Levensreddend Handelen en Reanimeren en hebben de chauffeurs die rolstoelen vervoeren de cursus rolstoelvervoer gevolgd.

Is het ook mogelijk een touringcar zonder chauffeur te huren, wij hebben zelf iemand met een rijbewijs?

Nee, dat is niet mogelijk en zelfs wettelijk verboden. U zou dus niet verzekerd zijn en de passagiers ook niet. Kortom een risico wat u en wij allebei niet moeten willen nemen.

Ik ben wat verloren in de touringcar, hoe kan ik dit terug krijgen?

U kunt contact opnemen met onze centrale 0341-251515 om te vragen of uw voorwerp gevonden is. Houd er rekening mee dat het soms even kan duren voordat een voertuig weer bij de stalling is en uw voorwerp er dan pas uitgehaald kan worden. In overleg met onze centralisten kunt u afspraken over het terugkrijgen van uw voorwerp.

Komen er nog extra kosten bij waar we rekening mee dienen te houden?

Onze offertes zijn altijd gebasseerd op de door u aangeleverd gegevens. Op basis van deze gegevens proberen wij een zo compleet mogelijk offerte voor u te maken. Parkeergelden en eventuele tolgelden zitten vaak niet bij de prijs inbegrepen. Door onze ervaring kunnen wij u hier echter wel een indicatie van geven, zodat u hier rekening mee kan houden. Extra kosten die gemaakt worden bij extreme vervuiling of schade worden ook aan u doorbelast. In geval van tijdsoverschrijding worden ook extra kosten in rekening gebracht. Als de touringcar in de file komt te staan is dat ons risico, maar als uw groep later arriveert dan afgesproken dan zullen deze kosten worden doorberekend.

Op onze offerte staan exclusief verzorgingskosten chauffeur, wat houdt dit in?

Bij meerdaagse reizen staat er altijd op de offerte exclusief verzorgingskosten chauffeur. Dit houdt concreet in dat de kosten die de chauffeur in het buitenland maakt aan u doorbelast worden. Denk hierbij aan ontbijt. lunch en maaltijdkosten. Hier zitten per land maximum bedragen aan vast. Welke u bij een eventuele offerte toegestuurd krijgt. Verder dient u te zorgen voor een overnachtingsplaats voor de chauffeur. Dit moet minimaal een 1-pers kamer met toilet en douchemogelijkheid zijn.

Hoe laat kunnen we de touringcar verwachten?

Onze touringcars zullen trachten om altijd een kwartier voor het afgesproken tijdstip aanwezig zijn. Dit tijdstip staat vermeld op de bevestiging die u van ons krijgt. Let er dus goed op dat dit overeenstemt met uw verwachting. Hoewel we natuurlijk proberen om zo secuur mogelijk te zijn, wordt er bij ons ook wel eens een foutje gemaakt.