0341 25 15 15 info@vtstours.nl

Comfortabel onderweg

met een touringcar van

VTS Tours 

Dagtocht met een touringcar

Een dagje weg met familie, vrienden of collega’s, wij bieden het perfecte vervoer met een touringcar voor groepen van 16 tot wel 92 personen. Met onze ruime vloot, ervaring en toegewijde chauffeurs zorgen wij voor een zorgeloze en plezierige reis, waarbij comfort, kwaliteit en veiligheid voorop staan.

Touringcar huren voor een dagtocht in Nederland of buitenland

Of het nu gaat om een bezoek aan de prachtige bloemenvelden van de Keukenhof, een betoverend avontuur in Euro Disney, of een ontdekkingstocht door een bruisende stad, onze touringcars staan voor u klaar. Geniet van het gemak van het reizen in een comfortabele en goed uitgeruste touringcar, terwijl u ontspannen op weg bent naar uw bestemming.

Comfortabel onderweg met alle voorzieningen

Onze touringcars zijn uitgerust met alle voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabele reis. Van USB-oplaadpunten en climate control tot een ruime bagageruimte en een toilet aan boord, wij zorgen ervoor dat u zich onderweg helemaal thuis voelt. Bovendien beschikken onze chauffeurs over de nodige training in reanimatie en levensreddend handelen, zodat uw veiligheid te allen tijde gewaarborgd is.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Door samen te reizen met onze touringcars draagt u bij aan een duurzamere toekomst. Het delen van een touringcar vermindert de CO2-uitstoot per passagier aanzienlijk, waardoor u niet alleen geniet van een comfortabele reis, maar ook een positieve impact heeft op het milieu.

Kies voor VTS Tours voor uw dagtocht en ervaar het verschil. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reis te plannen en laat ons uw dag onvergetelijk maken!

Onze touringcars

Touringcar huren voor vervoer van 16 t/m 92 personen

Telefoonnummer

0341 25 15 15

Email

info@vtstours.nl

Adres

Marconiweg 35

8071 RB Nunspeet

Openingstijden kantoor

Maandag tot vrijdag

08.30 tot 17.00 uur