0341 25 15 15 info@vtstours.nl

Comfortabel onderweg

met een touringcar van

VTS Tours 

Het perfecte vervoer voor schoolreisjes 

Of het nu gaat om een spannend bezoek aan de dierentuin, een educatieve reis naar een museum, of een dag vol avontuur in een pretpark, bij VTS Tours zorgen we voor het ideale vervoer voor schoolreisjes. Met onze diverse vloot, variërend van 16 tot 92 personen, bieden we altijd het juiste formaat touringcar voor uw groep.

Touringcar huren voor een schoolreisje

Wanneer u een schoolreisje plant, wilt u er zeker van zijn dat het vervoer vlekkeloos verloopt. Bij VTS Tours kunt u vertrouwen op onze ervaren chauffeurs en comfortabele touringcars. Onze chauffeurs zijn goed getraind en staan garant voor een veilige en aangename reis voor alle passagiers.

Naar een dierentuinen, musea, pretparken en meer

Of het nu gaat om een bezoek aan een dierentuin om de wonderen van de natuur te ontdekken, een reis naar een museum om de geschiedenis tot leven te brengen, of een dag vol opwinding in een pretpark, onze touringcars brengen u daarheen in stijl en comfort. Met voorzieningen zoals USB-oplaadpunten, een toilet aan boord, climate control en ruime bagageruimte, zorgen we ervoor dat uw schoolreisje zo aangenaam mogelijk verloopt.

Kwaliteit en veiligheid

Bij VTS Tours staat veiligheid voorop. Onze touringcars worden regelmatig onderhouden en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Bovendien zijn onze chauffeurs getraind in reanimatie en levensreddend handelen, zodat u in goede handen bent, mocht er zich een noodsituatie voordoen.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Samen reizen met onze touringcars is niet alleen handig, het is ook milieuvriendelijk. Door de CO2-uitstoot te verminderen en het aantal voertuigen op de weg te beperken, dragen we bij aan een schonere en duurzamere planeet.

Geschikt voor alle groepen

Of uw schoolklas nu klein of groot is, onze touringcars bieden voldoende ruimte en comfort voor iedereen. Met verschillende formaten beschikbaar, kunnen we aan de behoeften van elke groep voldoen.

 

Onze touringcars

Touringcar huren voor vervoer van 16 t/m 92 personen

16 personen

33 personen

VTS Tours touringcar huren voor 53 personen

Touringcar

53 personen

60 personen

92 personen

Telefoonnummer

0341 25 15 15

Email

info@vtstours.nl

Adres

Marconiweg 35

8071 RB Nunspeet

Openingstijden kantoor

Maandag tot vrijdag

08.30 tot 17.00 uur