0341 25 15 15 info@vtstours.nl

Comfortabel onderweg

met een Dubbeldekker touringcar van VTS Tours 

Ontdek onze dubbeldekker touringcar voor groepen t/m 92 personen

Of u nu een buitenlandse reis organiseert, een excursie plant of een grootschalig evenement beheert, onze dubbeldekker touringcars bieden het perfecte vervoersmiddel voor groepen t/m 92 personen. Bij VTS Tours begrijpen we dat comfort, kwaliteit en veiligheid essentieel zijn voor een geslaagde reis. Ontdek waarom onze touringcars uw beste keuze zijn:

Comfortabel onderweg voor grote groepen

Onze dubbeldekker touringcars zijn ontworpen met het oog op comfort, zelfs voor grote groepen. Met ruime zitplaatsen, verstelbare stoelen en voldoende beenruimte kunnen uw passagiers ontspannen en genieten van de reis, ongeacht de afstand.

Kwaliteit en veiligheid voorop

Bij VTS Tours staat veiligheid bovenaan onze prioriteitenlijst. Onze touringcars worden regelmatig onderhouden en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze ervaren chauffeurs zijn getraind in reanimatie en levensreddend handelen, zodat uw groep in goede handen is, mocht er zich een noodsituatie voordoen.

Voorzieningen voor een aangename reis

Onze touringcars zijn uitgerust met een scala aan voorzieningen om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Van USB-oplaadpunten en een koelkast tot een toilet en climate control, we hebben aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat uw groep zich op zijn gemak voelt tijdens de hele reis. Bovendien bieden we voldoende bagageruimte, zodat uw groep al hun benodigdheden mee kan nemen.

Duurzaamheid door samen te reizen

Door te kiezen voor onze dubbeldekker touringcars, draagt uw groep bij aan een duurzamere toekomst. Samen reizen is milieuvriendelijker dan individueel transport, wat resulteert in een lagere ecologische voetafdruk voor uw evenement of reis.

Geschikt voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een schoolreis, een bruiloftsfeest of een ander evenement, onze touringcars bieden de perfecte oplossing voor al uw vervoersbehoeften. Met voldoende capaciteit en luxe voorzieningen, zorgen we ervoor dat uw groep comfortabel en veilig op de plaats van bestemming aankomt.

Waarom Kiezen voor VTS Tours

  • Comfortabele en ruime dubbeldekker touringcars voor groepen tot 92 personen.
  • Hoogste prioriteit voor kwaliteit en veiligheid, met ervaren chauffeurs en goed onderhouden voertuigen.
  • Luxe voorzieningen zoals USB-oplaadpunten, een koelkast, een toilet en climate control.
  • Duurzaamheid door samen te reizen, waardoor uw evenement of reis milieuvriendelijker wordt.
  • Geschikt voor diverse gelegenheden, van bedrijfsuitjes tot bruiloftsfeesten.

Kies voor VTS Tours voor een stressvrije en comfortabele reiservaring voor uw groep. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reis te plannen!

VTS Tours touringcar dubbeldekker huren 92 personen nunspeet binnen boven
VTS-Tours-touringcar-dubbeldekker-huren-92-personen-nunspeet-binnen-onder

Telefoonnummer

0341 25 15 15

Email

info@vtstours.nl

Adres

Marconiweg 35

8071 RB Nunspeet

Openingstijden kantoor

Maandag tot vrijdag

08.30 tot 17.00 uur