0341 25 15 15 info@vtstours.nl

Comfortabel onderweg

met een 16 persoons touringcar van VTS Tours 

Touringcar huren voor 16 personen

Of het nu gaat om een zakelijke reis, een schooluitje of een groepsuitje met vrienden, onze compacte touringcars bieden het perfecte vervoer voor groepen t/m 16 personen. Met onze uitgebreide vloot en aandacht voor comfort en veiligheid, zorgen wij ervoor dat uw reis soepel en aangenaam verloopt.

Comfortabel onderweg

Onze touringcars zijn ontworpen met het oog op comfort, zodat u onderweg kunt ontspannen en genieten van de rit. Met comfortabele stoelen en ruime interieurs bieden onze voertuigen een aangename reiservaring voor al onze passagiers.

Kwaliteit en veiligheid

Bij ons staat veiligheid voorop. Onze touringcars worden regelmatig onderhouden en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Onze ervaren chauffeurs zijn getraind in reanimatie en levensreddend handelen, waardoor u in goede handen bent tijdens uw reis.

Voorzieningen in onze touringcars

Onze touringcars zijn uitgerust met alle voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabele reis. Van USB-oplaadpunten tot climate control en ruime bagageruimte, wij zorgen ervoor dat u niets tekortkomt tijdens uw rit.

Duurzaamheid

Door samen te reizen met onze touringcars draagt u bij aan een beter milieu. Het delen van een voertuig vermindert de CO2-uitstoot en bevordert duurzaamheid. Bij ons kunt u dus niet alleen genieten van een comfortabele reis, maar ook een milieuvriendelijke keuze maken.

Geschikt voor diverse gelegenheden

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een bruiloft of een dagje uit met vrienden, onze touringcars zijn geschikt voor allerlei gelegenheden. Met onze flexibele diensten en professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw reis perfect verloopt, ongeacht de gelegenheid.

Waarom kiezen voor VTS Tours?

  • Comfortabel en veilig vervoer voor groepen t/m 16 personen
  • Professionele chauffeurs met training in levensreddend handelen
  • Uitgebreide voorzieningen aan boord voor een aangename reiservaring
  • Duurzame keuze voor milieubewuste reizigers
  • Flexibele diensten geschikt voor diverse gelegenheden

Kies voor onze touringcars en ervaar het gemak en comfort van reizen in stijl. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Telefoonnummer

0341 25 15 15

Email

info@vtstours.nl

Adres

Marconiweg 35

8071 RB Nunspeet

Openingstijden kantoor

Maandag tot vrijdag

08.30 tot 17.00 uur